Bridge Club de Hank
NIEUWS
vernieuwd op 9 juli 2020.
Nieuwe secretaris van de vereniging!
Per email (vanwege het Coronavirus kon dat niet anders) is aan de leden de benoeming van onze nieuwe secretaris Henk Ruijgrok gemeld. Hij volgt Fred Steenwinkel op, die deze tijdrovende rol met veel toewijding en deskundigheid gedurende de eerste negen (9!) jaar van de vereniging heeft vervuld. Zo snel  mogelijk, zal Fred voor zijn vele verdiensten in het zonnetje gezet worden.
Van de bestuurstafel:
Een nieuwe startdatum voor de wekelijkse bridge is nog niet vastgesteld. De zomercompetitie is voor dit jaar beëindigd.
 
Een nieuwe datum voor de jaarvergadering is ivm. de Coronasituatie nog niet vastgesteld.
 
We hopen van harte dat u de komende weken gezond doorkomt. Wellicht kunt u dan ook helpen de zorgen of problemen van anderen iets te verlichten in deze vreemde tijden.
 
Het bestuur
Eigen digitale bridgetafel
Omdat we minder aan bridgen toekomen is het wellicht leuk om een eigen digitale bridgetafel met vrienden te starten met Bridge Base Online.U vindt de handleiding om dit op te zetten op de "alleen leden" pagina bij de bridgeproblemen. De app is gratis en er is ook een mogelijkheid om alléén te spelen. Succes.
Redactie bridge instructie op vakantie
Er staat veel leerzaams op de bridge-instructiepagina. Elke 14 dagen hebben we op de "Alleen leden" pagina een onderwerp uitgelegd. Ook staan er bridgeproblemen op, die vragen om een oplossing. Leuke vakantie breinprikkels!
 
In de vakantieperiode worden geen nieuwe bijdragen toegevoegd aan de instructiepagina.
 
Uw ideeën of wensen zijn welkom, graag via info@bridgedehank.nl